Parsons 200611 0282

Nu blir vi bra mycket grönare!

Våra nya vegetariska bullar, biffar och skivor gjorda på ärtprotein gör Pärsons sortiment bra mycket grönare – och godare!

Med de här nyheterna vill vi erbjuda befintliga konsumenter av våra vegetariska produkter ett större urval men även nå dig som är vegetarian eller flexitarian, som kanske inte har provat Pärsons produkter och vill hitta nya gröna alternativ till populära vardagsrätter. Varje dag, eller några dagar i veckan.

Helt andra bullar och biffar

Våra vegobullar och vegobiffar är ett perfekt vegetariskt alternativ till köttbullar, pannbiff eller sliders. Bullarna påminner i smak och textur om köttbullar, för att också kunna ätas på ungefär samma sätt och i samma typ av rätter. Med mos och lingonsylt till t ex, eller varför inte i en tomatsås med din favoritpasta till?

Biffarna är lite mindre ”biffar” eller ”sliders” gjorda på samma bas som vegobullarna. Servera dem som en pannbiff tillsammans med karameliserad lök, kokt potatis och en mustig sås, eller gör små festliga burgare på dem, med alla de klassiska burgartillbehören.

Gröna, sköna pålägg

Vår vegetariska pastrami är ett skivat pålägg gjort på en bas av ärta, med s.k. pepparmantel som till färg och utseende påminner om rostbiff. I grunden är den här gröna pastramin mild i smaken, men den får en tydlig, pepprig hetta från pepparmanteln. Den är dock inte vegansk då den även innehåller en liten mängd ägg. Prova vår pastrami i klassiska mackor som Reuben Sandwich eller Pastrami on rye, eller som grönt protein i sallad eller pasta.