Instagramtävling

TÄVLA PÅ INSTAGRAM

Gör såhär för att tävla: Du deltar i tävlingen genom att ta en bild på din favorit picknickmacka med Pärsons pålägg. Lägg upp bilden på Instagram med #picknickmacka och @parsons.se så är du med och tävlar om ett presentkort till Parks and Resorts för ett värde av 1500 kr. Du måste ha öppen profil på Instagram för att vi ska kunna ta del av ditt bidrag och för att du ska vara med i tävlingen.

Tävlingen arrangeras av Pärsons, HKScan Sverige, och pågår mellan 2/4 – 27/5 2018.

I tävlingen utses 10 st vinnare totalt. Eventuell vinstskatt bekostas av vinnaren. Vi förbehåller oss rätten att rensa bort tävlingsbidrag som strider mot HKScans värderingar. Anställda på HKScan Sverige får inte delta i tävlingen.

Vinnarna utses av en jury tillsatt av HKScan Sverige och bedöms efter bildens kreativitet. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnarna kontaktas via Instagram efter att tävlingen är avslutad och vinnarnas bilder kommer att presenteras på Pärsons Facebooksida och Instagram. Samtliga 10 vinnare utses efter att tävlingsperioden är avslutad och publiceras 29/5.

Vinnarnas personuppgifter kommer ej att lämnas eller säljas till tredje part eller användas på annat sätt än för kommunikation från HKScan Sverige i samband med tävlingen. Tävlingen anordnas helt och hållet av HKScan Sverige och är varken sponsrad, uppmuntrad eller administrerad av Facebook.

När du publicerar din bild med #picknickmacka på Instagram godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram. Pärsons förbehåller sig rätten att använda bilder som taggats med #picknickmacka och @parsons.se för att marknadsföra tävlingen i sina egna kanaler.