Pärsons Puff 1200x375

Skryt med din mellismacka – tävla om en drömbrödrost!

Tycker du att du gör den allra bästa mellismackan? Då är det hög tid för skryt! Gör så här för att tävla:

Tävlingsvillkor: 

Du deltar genom att skapa din absoluta favoritmacka, ta en bild och lägg upp mackan på din Instagram under hashtaggarna #mellismackan och @parsons.se. Självklart är något Pärsons-pålägg en del av din perfekta mellismacka, så visa vilket pålägg du valt genom att låta förpackningen synas i bild.  Sen är det bara att hålla tummarna –  för tre välförtjänta vinnare tilldelas, förutom äran, en varsin brödrost från SMEG till ett värde av 1500 kronor. Och glöm inte att din instagram-profil måste vara öppen för att vi ska kunna ta del av ditt bidrag!

 

Tävlingen arrangeras av Pärsons, HKScan Sverige och pågår till söndag vecka 39. Tre vinnare utse under vecka 40. 

 

Eventuell vinstskatt bekostas av vinnaren. Vi förbehåller oss rätten att rensa bort tävlingsbidrag som strider mot HKScans värderingar. Anställda på HKScan Sverige får inte delta i tävlingen.

 

Vinnarna utses av en jury tillsatt av HKScan Sverige och bedöms efter bildens kreativitet. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnarna kontaktas via Instagram efter att tävlingen är avslutad och vinnarnas bilder kommer att presenteras på Pärsons Facebooksida och Instagram. Samtliga tre vinnare utses efter att tävlingsperioden är avslutad och publiceras vecka 40.

 

Vinnarnas personuppgifter kommer ej att lämnas eller säljas till tredje part eller användas på annat sätt än för kommunikation från HKScan Sverige i samband med tävlingen. Tävlingen anordnas helt och hållet av HKScan Sverige och är varken sponsrad, uppmuntrad eller administrerad av Facebook.

 

När du publicerar din bild med #mellismackan på Instagram godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram. Pärsons förbehåller sig rätten att använda bilder som taggats med #mellismackan och @parsons.se för att marknadsföra tävlingen i sina egna kanaler.

 

Vinster:

3 stycken SMEG –brödrostar till ett värde av ca 1500 kr/styck.

Man kan endast vinna en brödrost per person.