Alrid god smak från Pärsons
Pärsons
Pärsons RöktEmilskinka header83 web

Lätta måltiden och matiga mackan

Sno ihop något lätt och pärsonligt

Livet rullar på och vissa dagar hinner man inte med vare sig handling eller matlagning. Då är det bra att ha Pärsons hemma. Med vårt stora produktutbud och våra generösa förpackningar kan du känna dig säker på att du kan servera mackor eller en lättare måltid som passar allas pärsonliga smak. Prova till exempel att ladda några skivor Levainbröd i mackjärnet tillsammans med lite cheddarost och våra Tunna skivor Rökt Kalkon, eller våra Vegoskivor Paprika eller Tomat & basilika. Toppa med lite majonnäs och örter. Du kan också vispa ihop en krämig omelett med spenat, fetaost och några Tunna skivor Gourmetskinka, eller varför inte laga en frasig pizza med ruccola, lite rostade nötter och vår nyhet Tunna skivor chorizo som topping! Kanske en ny pärsonlig favorit?

 

 

Pärsons_KycklingFajita_stående_förp.jpg

Mexican Chicken Faijita Wrap med Chipotle & vitlöksmajonnäs

1 pkt Kyckling Faijita Tunna Skivor
1 Paprika, strimlad
1 burk Majskorn, avrunna
1 Gul lök , tunnskivad
½-1 Jalapeño, tunnskivad
1 msk Matolja
2 dl Edamamebönor, tinade
2 msk Sweet chilisås
4 Wrap Bröd – Liba eller Tortilla
200 g Riven ost
2-3 huvud Gemsalladsblad
1 sats Chipotle & Vitlöksmajo, se recept nedan
Salt & Peppar

 

1. Hetta upp olja i en panna och stek paprika, majs, lök och jalapeño mjuka, smaka av med salt och peppar

2. Blanda de tinade edamamebönorna med sweet chilisås.

3. Värm sen bröd i en panna, lägg på salladsblad, ringla på Chipotle & Vitlöksmajonnäs.

4. Lägg på de stekta grönsakerna, ost, Kyckling Faijitaskivor och avsluta med bönor.

5. Rulla ihop till en wrap med papper/aluminiumfolie runt om.

 

Chipotle & Vitlöksmajo

2 dl Majonnäs
2 klyftor Vitlök, rivna
2 Chipotle i Adobosås
1 ½ msk Vinäger
½ msk Honung
Salt & Peppar

1.Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa till önskad grovlek.

2. Smaka av med vinäger, honung, salt & peppar.

 

 

Pärsons_Chorizo_liggande_förp.jpg

White Pizza med Chorizo, rucola och rostade valnötter

1 pkt Chorizo Tunna Skivor
2 Mozzarella, riven (125 g/st)
400 g Cream Cheese
2 klyfta Vitlök, hackad
2 msk Honung
1 msk Rödvinsvinäger
1 Rödlök, tunnskivad
4 Pizzabottnar, färdiga eller eget recept.
50 g Rucola, sköljda
4 msk Rostade valnötter, grovhackade
Olivolja
Salt & Peppar

 

 

1. Blanda ihop mozzarella med cream cheese, vitlök, honung och vinäger, smaka av med salt och peppar.

2. Bred mozzarellasmeten på pizzabotten, lägg på lökskivor och salami, och grädda i ugn på 250°C tills mozzarellasmeten smält ut och botten fått färg.

3. Ta ut och toppa med rucola, valnötter och lite olivolja.