Parsons header delbar

 

Att dela är enklare än någonsin!

En fantastisk nyhet i butik: Duopack! Två paket i ett liksom. Riv enkelt förpackningen och låt ena delen vara försluten, dessutom är skivorna små och passar perfekt på mackan! Finns i fyra klassiker: Rökt skinka, Kokt skinka, Rostbiff och Salami. Över 50% av förpackningen är tillverkad av förnybart material.

Tävlingsvillkor – vinn en Duohoj

Just nu pågår tävlingen om vår fantastiska Duohoj. Du deltar i tävlingen genom att tagga en person och motiverar varför just ni borde vinna en Duohoj i kommentatorsfältet för inlägget.

Tävlingen arrangeras av Pärsons, HKScan Sverige och pågår till vecka 22 (2 juni). Vinnaren utses under vecka 24.

Eventuell vinstskatt bekostas av vinnaren. Vi förbehåller oss rätten att rensa bort tävlingsbidrag som strider mot HKScans värderingar. Anställda på HKScan Sverige får inte delta i tävlingen.

Vinnaren utses av en jury tillsatt av HKScan Sverige och bedöms efter motiveringens kreativitet. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren kontaktas via Facebook efter att tävlingen är avslutad under vecka 24.
Notera att det är personen som taggar och skriver motiveringen som tilldelas vinsten.

Vinnarens personuppgifter kommer ej att lämnas eller säljas till tredje part eller användas på annat sätt än för kommunikation från HKScan Sverige i samband med tävlingen. Tävlingen anordnas helt och hållet av HKScan Sverige och är varken sponsrad, uppmuntrad eller administrerad av Facebook.

När du skriver din motivering och taggar en person godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Facebook.

Vinst:
En Tandemcykel. Värde ca 15 000 kr.